Skip to content

Tonkin Liu Architects, Sun Rain Room

Type of project: Curved laminated birch ply with LED portholes (project managed)

Personal RIBA Award 2017

The Tonkin Liu Architects Sun Rain Room was built on a former constructed onsite from 14 layers of 6mm birch plywood, allowing cable runs for LED and insulation inside the build. Finally the former was taken away to reveal the elliptical shapes and patterns created.

Green roof, worktop, and storage area behind full height glass sliding doors were also created as a part of the project.

For more info and photos of the finished project, please see the RIBA Award page for the project here.

If you would like to find out more, or contact Jim to discuss a new project, please call 07882 795664, email info@jimmustillwoodwork.com, or contact us via the box below.

CONTACT US